ویزای دانشجویی استرالیا

ویزای تحصیلی راهی برای مهاجرت به کشور پهناور استرالیا

فرقی نمی کند که ویزای دانشجویی استرالیا را برای تحصیل در دانشگاه های این کشور می خواهید یا در فکر گرفتن اقامت دائم به واسطه آن هستید، در هر صورت باید شرایط لازم برای اخذ ویزای دانشجویی و تحصیلی را دارا باشید. برای صدور ویزای دانشجویی استرالیا، توان مالی، سابقه درسی و کاری، تاهل، فاصله رشته تحصیلی و شغل و موارد دیگری بررسی می شود. چنانچه از ایران، درخواست ویزا دانشجویی استرالیا را داشته باشید، تمام مراحل ارزیابی و صدور ویزا، در ایران انجام می گیرد و بین یک تا سه ماه طول می کشد و فقط در موارد خاص، بازه زمانی صدور، کمی طولانی تر خواهد شد.

استرالیا دانشگاه های زیادی با تراز علمی بالا دارد که مورد توجه علاقمندان به تحصیل قرار می گیرند اما رشته های پزشکی در این کشور طرفدار بیشتری دارد. تحصیل در رشته های پزشکی و دندانپزشکی دانشگاه های معتبر استرالیا، هزینه های بالایی دارد که با توجه به کیفیت شرایط زندگی و تحصیل، قابل قبول و منطقی ست.

parallax background