مهاجرت از طریق ویزای خانوادگی

چطور با اخذ ویزای خانوادگی به استرالیا مهاجرت کنیم؟

ویزای خانوادگی استرالیا یکی از راه های مهاجرت به این کشور است که برای اخذ آن ، شرایط ویژه ای لازم است.

برای مهاجرت به استرالیا ویزاهای مختلفی همچون نامزدی، ازدواج، فرزند و والدین وجود دارد و به افرادی اعطا می شود که یکی از اعضای خانواده شان، جزو شهروندان کشور استرالیا، یا دارای ویزای اقامت دائم استرالیا و یا جزو شهروندان نیوزیلندی واجد شرایط زندگی در استرالیا باشند.

از آنجایی که متقاضی ویزای خانوادگی استرالیا نیاز به پشتیبانی مالی دارد، ویزای خانواده با توجه به رابطه خانواده با فرد متقاضی بررسی می شود و هر چه رابطه خانوادگی نزدیك تر باشد، مراحل پذیرش ویزا سریع تر بررسی می شود

متقاضیان این ویزاها نیازی به داشتن مهارت یا تخصص خاص و یا تسلط بر زبان انگلیسی ندارند. پیشنهاد می کنم برای گرفتن یک وقت مشاوره به سرعت اقدام کنید.

parallax background

کودکان

مهاجرت از طریق ویزای خانوادگی استرالیا برای کودکان به روش های زیر امکان پذیر است:

کودک (ویزای شماره ۱۰۱ و ۸۰۲): ویزای کودک برای کودکانی کاربرد دارد که به فرزند خواندگی پذیرفته شده و یا تحت سرپرستی پدر و مادر واقعی خود هستند. همچنین در شرایط محدود، فرزند همسر یک شهروند استرالیایی و یا فردی که "ویزای دائم در اختیار دارد" نیز مشمول این نوع ویزا می شود.

خویشاوندان کودک یتیم (ویزای شماره ۸۳۷ و ۱۱۷): ویزا خویشاوندان کودک یتیم برای کودکان یتیم زیر ۱۸ سال کاربرد دارد که خویشاوندی در استرالیا (شهروند استرالیایی و یا مقیم دائم) دارند و والدین آن ها یا فوت شده اند و یا از آن ها اطلاعی در دست نیست.

فرزند خواندگی (ویزای شماره ۱۰۲): ویزا فرزند خواندگی برای فرزند خوانده یک شهروند استرالیایی و یا "دارنده ویزای دائمی" کاربرد دارد. این ویزا فقط به متقاضیانی تعلق می گیرد که در زمان تقاضا در خارج از استرالیا زندگی می کنند.

فرزندان تحت تکفل (ویزای شماره ۴۴۵): این نوع ویزا برای فرزند فردی است که ویزای مشروط همسر و یا نامزد را گرفته است.

والدین:

مهاجرت از طریق ویزای خانوادگی استرالیا برای والدین انواع مختلفی دارد :

والدین (ویزای شماره ۱۰۳): ویزا والدین به والد و یا والدین یک شهروند استرالیایی و یا فردی که ویزای اقامت دائم در اختیار دارد، تعلق می گیرد.مدت زمان انتظار برای دریافت این نوع ویزا بیش از ۳۰ سال می‌باشد.

والدین مسن (ویزای شماره ۸۰۴): ویزا والدین مسن به والد و یا والدین مسن یک شهروند استرالیایی و یا فردی که ویزای اقامت دائم در اختیار دارد، تعلق می گیرد.

ویزای مشارکتی والدین مسن (ویزای شماره ۸۶۴ و ۸۸۴): ویزای مشارکتی والدین مسن استرالیا به والد و یا والدین مسن یک شهروند استرالیایی و یا فردی که ویزای اقامت دائم دراختیار دارد، تعلق می گیرد. هزینهٔ باز کردن پرونده تحت این نوع ویزا در حدود ۴۷۰۰۰ دلار استرالیا بوده و مدت زمان انتظار برای دریافت آن ۳ سال می‌باشد.

ویزای مشارکتی والدین(ویزای شماره ۱۴۳ و ۱۷۳): ویزای مشارکتی والدین یکی از انواع ویزای خانوادگی استرالیا است که به والد و یا والدین یک شهروند استرالیایی و یا فردی که ویزای اقامت دائم در اختیار دارد، تعلق می گیرد. در این نوع ویزای خانوادگی استرالیا، هزینهٔ باز کردن پرونده تحت این نوع ویزا در حدود ۴۷۰۰۰ دلار استرالیا بوده و مدت زمان انتظار برای دریافت آن ۳ سال می‌باشد.

برای خویشاوندان مسن

مهاجرت از طریق ویزای خانوادگی استرالیا برای خویشاوندان مسن با شرایط زیر صورت پذیر است:

افراد مسن خویشاوند (ویزای شماره ۱۱۴ و ۸۳۸): ویزا خویشاوندان مسن به افرادی تعلق می گیرد که مجرد هستند، همسر خود را از دست داده اند، طلاق گرفته اند و یا به صورت رسمی از همسر خود جدا شده اند و تحت تکفل یک شهروند استرالیایی و یا فردی قرار دارند که ویزای اقامت دائم در اختیار دارد. تاکید می کنیم این نوع ویزای خانوادگی استرالیا فقط برای افراد مجرد صادر می شود.

برای سایر خویشاوندان:

مهاجرت به استرالیا از طریق ویزای خانوادگی برای سایر خویشاوندان هم ، در موارد زیرممکن می شود:

مراقبت (ویزای شماره ۱۱۶ و ۸۳۶): ویزای مراقبت به خویشاوندان یک شهروند استرالیایی و یا فردی که دارای اقامت دائم استرالیاست، تعلق می گیرد در صورتی که خود و یا یکی از اعضای خانواده اش دارای مشکل جسمی است و نیاز به مراقبت دارد.

تنها خویشاوند نزدیک (ویزای شماره ۱۱۵ و ۸۳۵): ویزای تنها خویشاوند نزدیک، یکی از انواع ویزای خانوادگی استرالیا است و به تنها خویشاوند باقیماندۀ یک مقیم استرالیایی تعلق می گیرد به شرطی که همهٔ اعضای خانواده آن شخص مقیم استرالیا باشند.

اطلاعات به روز از قوانین مهاجرتی استرالیا را در در کانال تلگرام ما ببینید و سوالات خود را با ما در میان بگذارید

عضو شوید