مهاجرت از طریق ویزای نامزدی و ویزای ازدواج استرالیا

چطور می توان از طریق ازدواج و نامزدی ویزای استرالیا گرفت؟

ویزای ازدواج استرالیا به فردی تعلق می گیرد که یا با یک تبعه استرالیا یا شخصی که اقامت دائم استرالیا را دارد ازدواج کرده باشد یا در آینده قصد ازدواج داشته باشد. ویزاهای این طبقه بندی، شامل هر دو ویزای دائمی و مشروط می شود (به عنوان مثال ویزاهای موقتی که به ویزاهای دائمی تبدیل می شوند) و به همسر و نامزد یک تبعه و یا مقیم دائمی استرالیا تعلق می گیرد. برای‭ ‬اخذ‭ ‬ویزای ازدواج استرالیا‭ ‬فرد‭ ‬می‌تواند‭ ‬داخل‭ ‬یا‭ ‬خارج‭ ‬از‭ ‬استرالیا‭ ‬باشد

شرایط‭ ‬و‭ ‬مقررات‭ ‬کلی‭ ‬مهاجرت به استرالیا‭ ‬ایجاب‭ ‬می‌کند‭ ‬که‭ ‬شخص‭ ‬متقاضی‭ ‬قبل‭ ‬از‭ ‬تقاضای‭ ‬ویزای ازدواج استرالیا،‭ ‬با‭ ‬همسر‭ ‬خود‭ ‬ازدواج‭ ‬قانونی‭ ‬کرده‭ ‬و‭ ‬مدارک‭ ‬کامل‭ ‬و‭ ‬سند‭ ‬ازدواج‭ ‬را‭ ‬همراه‭ ‬خود‭ ‬داشته‭ ‬باشند

شرایط کلی ویزای ازدواج استرالیا

شرایط کلی ویزای ازدواج استرالیا

ویزای ازدواج استرالیا مختص افرادیست که ازدواج رسمی و ثبت شده داشته باشند و یا بتوانند ثابت کند که در ۱۲ ماه گذشته زندگی مشترک با شریک خود داشته داشته اند. نحوه اقدام ویزای ازدواج استرالیا برای متقاضیانی که در زمان اقدام داخل و خارج از استرالیا هستند متفاوت میباشد. همینطور مدت زمان رسیدگی به پرونده های که از داخل خاک استرالیا اقدام میشود در حال حاضر بسیار طولانی تر خواهد بود.

پس‭ ‬از‭ ‬اخذ‭ ‬ویزای ازدواج استرالیا:‬

افرادی‭ ‬که‭ ‬با‭ ‬ویزای ازدواج‭ ‬وارد‭ ‬استرالیا‭ ‬می‌شوند،‭ ‬می‌توانند‭ ‬از‭ ‬بسیاری‭ ‬از‭ ‬مزایای‭ ‬رایگان‭ ‬شهروندان‭ ‬این‭ ‬کشور‭ ‬به‭ ‬آسانی‭ ‬استفاده‭ ‬کنند‭ ‬و‭ ‬همچنین‭ ‬اجازه‭ ‬کار‭ ‬تمام‌ وقت‭ ‬بدون‭ ‬هیچ‌گونه‭ ‬شرایطی‭ ‬برای‭ ‬آنها‭ ‬در‭ ‬نظر‭ ‬گرفته‭ ‬خواهد‭ ‬شد‭ ‬و‭ ‬این‭ ‬نوع‭ ‬ویزا‭ ‬قابل‭ ‬تبدیل‭ ‬به‭ ‬ویزای‭ ‬اقامت‭ ‬است‭.‬ ویزای ازدواج استرالیا‭ ‬قابل‭ ‬تبدیل‭ ‬به‭ ‬ویزای‭ ‬اقامت‭ ‬خواهد‭ ‬بود‭.‬

معمولا‭ ‬۲‭ ‬سال‭ ‬بعد‭ ‬از‭ ‬ازدواج و مهاجرت به استرالیا،‭ ‬اگر‭ ‬زوج‭ ‬متقاضی‭ ‬در‭ ‬طی‭ ‬این‭ ‬مدت‭ ‬به‭ ‬صورت‭ ‬مشترک‭ ‬و‭ ‬با‭ ‬هم‭ ‬زندگی‭ ‬کرده‭ ‬باشند‭ ‬و مدارکی‭ ‬دال‭ ‬بر‭ ‬اثبات‭ ‬این‭ ‬موضوع‭ ‬به‭ ‬کارشناس‭ ‬اداره‭ ‬مهاجرت‭ ‬ارائه‭ ‬دهند،‭ ‬میتواند برای اخذ اقامت دائم استرالیا اقدام کنید.‬و از مزایای ویزای ازدواج بهره مند شود.

ویزای نامزدی استرالیا‭ ‬

ویزای نامزدی استرالیا‭ ‬مخصوص‭ ‬افرادی‭ ‬است‭ ‬که‭ ‬نامزد‭ ‬آنها‭ ‬یکی‭ ‬از‭ ‬شهروندان‭ ‬یا‭ ‬یکی‭ ‬از‭ ‬مقیمان‭ ‬کشور‭ ‬استرالیا‭ ‬و‭ ‬یا‭ ‬یکی‭ ‬از‭ ‬شهروندان‭ ‬کشور‭ ‬نیوزیلند‭ ‬واجد‭ ‬شرایط‭ ‬زندگی‭ ‬در‭ ‬استرالیا‭ ‬باشد‭.‬

اعتبار‭ ‬ویزای نامزدی استرالیا‭ ‬به‭ ‬مدت‭ ‬۹‭ ‬ماه‭ ‬است‭ ‬و‭ ‬متقاضی‭ ‬باید‭ ‬ظرف‭ ‬این‭ ‬مدت‭ ‬وارد‭ ‬استرالیا‭ ‬شده‭ ‬و‭ ‬با‭ ‬فرد‭ ‬مورد‭ ‬نظر‭ ‬ازدواج‭ ‬کند‭‬ برای‭ ‬ازدواج‭ ‬لازم‭ ‬نیست‭ ‬ازدواج‭ ‬حتما‭ ‬در‭ ‬استرالیا‭ ‬صورت‭ ‬گیرد‭.‬

در‭ ‬صورتی‭ ‬که‭ ‬شما‭ ‬در‭ ‬مدت‭ ‬۹‭ ‬ماه‭ ‬ازدواج‭ ‬کنید،‭ ‬می‌توانید‭ ‬تقاضای‭ ‬ویزای‭ ‬ازدواج استرالیا را ‬بدهید‭.‬ همسر‭ ‬شما‭ ‬باید‭ ‬حمایت‭ ‬مالی‭ ‬شما‭ ‬را‭ ‬بر‭ ‬عهده‭ ‬گرفته‭ ‬و‭ ‬شما‭ ‬باید‭ ‬تا‭ ‬۹‭ ‬ماه‭ ‬بعد‭ ‬از‭ ‬گرفتن ویزای نامزدی استرالیا،‭ ‬با‭ ‬فرد‭ ‬مورد‭ ‬نظر‭ ‬ازدواج‭ ‬کرده‭ ‬باشید‭.‬ پس‭ ‬از‭ ‬ازدواج‌تان‭ ‬با‭ ‬فرد‭ ‬مورد‭ ‬نظر‭ ‬و‭ ‬قبل‭ ‬از‭ ‬این‭ ‬که‭ ‬ویزای نامزدی استرالیا ‬باطل‭ ‬شود،‭ ‬باید‭ ‬تقاضای‭ ‬ویزای‭ ‬همسر‭ ‬را‭ ‬ارائه‭ ‬دهید‭ ‬تا‭ ‬بتوانید‭ ‬در‭ ‬خاک‭ ‬استرالیا‭ ‬به‭ ‬زندگی‭ ‬مشترک‭ ‬ادامه‭ ‬دهید‭.‬
parallax background

نکات مهمی که درباره ویزای نامزدی استرالیا باید بدانید:

ازدواج دو نفر در این بازه زمانی حتما نباید در استرالیا انجام شود.

شخص اسپانسر کننده باید نامزد خود را تا ۹ ماه از حمایت مالی برخوردار نماید.

قبل از پایان ۹ماه و اتمام شدن ویزا باید برای ویزای ازدواج اقدام نمایند.

پروسه زمانی دریافت این ویزا معمولا بین ۲ تا ۶ ماه خواهد بود.

نحوه‭ ‬کار‭ ‬گروه پاسارگاد در راستای گرفتن ویزای نامزدی استرالیا‭:‬

هر‭ ‬چند‭ ‬ما‭ ‬چه‭ ‬از‭ ‬لحاظ‭ ‬اخلاقی‭ ‬و‭ ‬چه‭ ‬از‭ ‬لحاظ‭ ‬حقوقی‭ ‬اجازه‭ ‬نداریم‭ ‬کاری‭ ‬را‭ ‬ضمانت‭ ‬کنیم،‭ ‬ولی‌‭ ‬فقط‭ ‬وقتی‌‭ ‬کار‭ ‬را‭ ‬برای‭ ‬کسی‌‭ ‬شروع‭ ‬می‌کنیم‭ ‬که‭ ‬امکان‭ ‬اخذ‭ ‬ویزا‭ ‬برای‭ ‬ایشان‌‭ ‬بالا‭ ‬باشد‭ ‬و‭ ‬در‭ ‬مرحله‭ ‬مشاوره‭ ‬اولیه‭ ‬تمام‭ ‬گزینه‌ها‭ ‬و‭ ‬شرایط‭ ‬موجود‭ ‬بررسی‭ ‬خواهد‭ ‬شد‭.