مهاجرت به نیوزیلند از طریق ویزای مهارت

ویزای کار و مهارت نیوزیلند برای اقامت موقت و دائم

ویزای کار نیوزیلند برای افرادی صادر می شود که دارای دانش و مهارت در زمینه خاصی باشند. همانطور که می دانید تربیت نیروی انسانی متخصص و ماهر برای هر کشوری و با هر اقتصادی، یک امر حیاتی محسوب می شود. اما این نیروی متخصص به آسانی و با هزینه کم به دست نمی آید. از این رو اغلب دولت ها با فراهم آوردن محیطی مناسب برای زندگی و سطح بالایی از رفاه اجتماعی تلاش می کنند تا نیروهای متخصص را از کشورهای دیگر به کشور خودشان جذب کنند. کشور نیوزیلند هم از این قاعده مستثنی نیست. نیوزیلند توانسته است علی رغم داشتن جمعیت پایین، اقتصادی با رونق و ثبات را بدست آورد. به همین دلیل افراد بسیاری تمایل دارند که از طریق ویزا کار نیوزیلند به این کشور، مهاجرت کنند. برای اخذ ویزای کار کشور نیوزیلند، داشتن مدرک زبان با نمره بالا، امتیاز آور است. خوشبختانه برای مهاجرت به نیوزیلند نیز می توانید با کسب مدرک PTE امتیازهای لازم را کسب کنید. شرایط کسب مدرک PTE به طور کامل در سایت پاسارگد مایگریشن شرح داده شده است.

parallax background

کار و زندگی در کشور نیوزیلند

متقاضیانی که قصد کار و زندگی در کشور نیوزیلند را دارند و نیز دارای شرایط زیر می‌باشند این نوع ویزا بهترین انتخاب می باشد. طبق آخرین قوانین تصویب شده در آگوست سال ۲۰۱۷، حداقل امتیاز برای پذیرش پرونده ۱۶۰ امتیاز می‌ باشد. ویزای مهارت نیوزیلند به دو صورت صادر می شود و در صورتی که پرونده شما پذیرفته شود، یکی از انواع ویزاهای زیر به شما اعطا خواهد گردید:

۱- ویزای جستجوی کار:

این ویزا برای مدت یک سال صادر می‌گردد و کاربرد آن برای اشخاصی است که:

• پیشنهاد کار از نیوزیلند ندارند.

• در نیوزیلند تحصیل نکرده اند.

این نوع ویزا تنها برای متقاضی اصلی پرونده صادر می‌شود و سایر افراد خانواده بعد از پیدا کردن کار توسط متقاضی اصلی و تبدیل ویزای کار به اقامت می‌توانند به نیوزیلند سفر کنند.

۲- ویزای اقامت:

برای اشخاصی که دارای پیشنهاد کاری از نیوزیلند می باشند.

برای افرادی که به مدت ۲ سال در مقطع بالاتر از کارشناسی در نیوزیلند تحصیل کرده اند.

مدارک مورد نیاز برای ویزای کار نیوزیلند

اگر می خواهید بدانید آیا شما امکان مهاجرت با ویزای کار نیوزیلند را دارید یا خیر باید به سوالات زیر پاسخ دهید:

۱- آیا سن شما بین ۲۰ تا ۵۵ سال می باشد؟

۲- آیا تحصیلات دانشگاهی دارید؟

۳- سابقه کاری شما چند سال است؟

۴- همسر شما در چه رشته ای تحصیل کرده است؟

۵- سابقه کاری همسرتان چند سال است؟

۶- در چه زمانی قادر هستید تا سطح زبان انگلیسی خود را به سطح نمره شش ونیم در آزمون آیلتس آکادمیک برسانید؟

شما بر اساس پاسخ هرکدام از سوالات، امتیاز مشخصی را به خود اختصاص خواهید داد. طبق قوانین مهاجرت به نیوزیلند که از ابتدای آگوست سال ۲۰۱۷ لازم الاجرا شده‌اند، هر متقاضی برای موفقیت در فرآیند مهاجرت از طریق تخصص، نیاز به حداقل ۱۶۰ امتیاز دارد.

نکته مهم

امتیاز سن برای اخذ ویزای کار نیوزیلند

  • برای افراد ۲۰ تا ۳۹ سال تمام ۳۰ امتیاز
  • برای افراد ۴۰ تا ۴۴ سال تمام ۲۰ امتیاز
  • برای افراد ۴۵ تا ۴۹ سال تمام ۱۰ امتیاز
  • برای افراد ۵۰ تا ۵۵ سال تمام ۵ امتیاز
scoreboard

مرحله بعدی محاسبه امتیازات برای ویزای کار نیوزیلند مربوط به تحصیلات و تخصص است

فراموش نکنید برای دریافت امتیاز این بخش برای مدارک ما باید به تایید مراجع ذی صلاح نیوزیلند برسند

  • مدرک کارشناسی ۵۰ امتیاز (سطح ۷ و ۸)
  • کارشناسی ارشد ۷۰ امتیاز (سطح ۹)
  • مدرک دکترا ۷۰ امتیاز (سطح ۱۰)
student

تحصیل در نیوزیلند:

  • کارشناسی حداقل دو سال ۱۰ امتیاز
  • کارشناسی ارشد یک ساله ده امتیاز
  • بالاتر از کارشناسی و بیش از دو سال ۱۵ امتیاز
  • check-mark

    شما بخش بعدی امتیازات خود را برای ویزای کار نیوزیلند باید از طریق سابقه کاری به دست بیاورید. :

    اما توجه به چند نکته در این خصوص ضروری می باشد

  • اول اینکه سابقه کاری باید مرتبط با تحصیلات یا تخصص شما باشد.
  • دومین مطلب اینکه این سابقه کاری باید در ۱۰ سال گذشته باشد.
  • و آخرین مطلب اینکه امتیاز سابقه کاری برای داخل و خارج از نیوزیلند متفاوت است.
  • scoreboard(1)

    سابقه کاری:

    سوابق کاری خارج از نیوزیلند
  • دو سال سابقه کاری ۱۰ امتیاز
  • چهار سال سابقه کاری ۲۰ امتیاز
  • شش سال سابقه کاری ۳۰ امتیاز
  • هشت سال سابقه کاری ۴۰ امتیاز
  • ده سال سابقه کاری ۵۰ امتیاز
  • سوابق کاری داخل نیوزیلند
  • یک سال ۱۰ امتیاز
  • سوابق کاری در یکی از رشته های مورد نیاز LTSSL
  • بین دو تا پنج سال ۱۰ امتیاز
  • شش سال و بالاتر ۱۵ امتیاز
  • conversation

    مرحله پنجم و آخر بررسی امتیاز همسر می باشد:

    نکته مهمی که در این زمینه باید به یاد داشته باشید، این است که برای دریافت این امتیاز، همسر شما باید حتما نمره اورال ۶.۵ آیلتس آکادمیک را داشته باشد. با این شرایط امتیاز مربوط به این بخش به صورت زیر خواهد بود:

  • کارشناسی ۱۰ امتیاز
  • کارشناسی ارشد و دکترا ۲۰ امتیاز
  • علاوه بر امتیازاتی که در بالا ذکر شد شما باید موارد زیر را نیز در نظر بگیرید:

    • نمره آزمون زبان مورد نیاز برای اخذ ویزای کار نیوزیلند نمره اورال ۶.۵ آیلتس آکادمیک می باشد
    • نداشتن هرگونه سوء پیشینه
    • دارا بودن سلامت کامل جسمانی
    اکنون وقت آن رسیده که با دقت بیشتری به پاسخ ها نگاه کنیم و بر اساس قوانین و امتیازات هر بخش، امتیاز کلی خود را محاسبه نماییم.

    اطلاعات به روز از قوانین مهاجرتی استرالیا را در در کانال تلگرام ما ببینید و سوالات خود را با ما در میان بگذارید

    عضو شوید