ویزای بیزینس کانادا

چگونگی اخذ ویزای بیزینس کانادا

ویزای بیزینس کانادا یکی از انواع ویزای کاناداست که برای صاحبان مشاغل و بازرگانان و مدیران ارشد صادر می شود. ویزای بیزینس به کسی تعلق می گیرد که اولا برای گسترش فعالیت های تجاری بین المللی خود وارد کانادا شوند و دوما وارد بازار کار و رقابت کاری با کانادایی ها نشوند. این افراد نیاز به ویزای کاری ندارند و اگر شرکتی آنان را دعوت نماید پرونده بسیار قوی تر خواهد بود. این ویزا نیز همانند ویزای موقت حداکثر تا ۵ سال و به میزان مهلت پاسپورت، اعتبار دارد. ویزای بیزینس کانادا با شرایط خاصی اعطا می شود و در صورتی که این ویزا را دریافت کنید فقط برای امور قید شده اجازه استفاده از آن را دارید. توجه داشته باشید که با وجود آنکه کانادا یکی از بهترین کشورها برای مهاجرین است اما قوانین متعددی برای صدور ویزا دارد که توسط ادارات مربوط به دقت بررسی می شود. از این رو توصیه می شود برای درخواست هریک از انواع ویزای کانادا، از وکلای مهاجرتی مشاوره بگیرید تا بهترین راه ها برای پذیرش ویزا را به شما پیشنهاد کنند.
money

ویزای بیزینس کشور کانادا برای چه افرادی صادر می شود؟

    این ویزا برای افرادی صادر می شود که مایلند در نمایشگاه های بین المللی شرکت کنند و یا با نمایندگان شرکت‌هایی که با آنها داد و ستد تجاری دارند، ملاقات کنند. ویزای بیزنس کشور کانادا برای شرکت در نمایشگاه ها، حضور در جلسات و کنفرانس‌های تجاری، بازدید از کارخانجات و شرکت ها، آموزش، نحوه بکارگیری یا خرید و فروش یک محصول یا کالا، خدمات و سایر معاملات تجاری صادر می شود. فراموش نکنید منبع اصلی درآمد و محل اصلی کسب و کار بازدید کننده تجاری باید خارج از کشور کانادا باشد. در ضمن اگر برای یک شرکت کانادایی کار می کنید و آن شرکت به شما حقوق پرداخت میکند یا از طرف یک شرکت خارجی برای اجرای یک قرارداد وارد کانادا می شوید باید ویزای کار کانادا را داشته باشید.

money

تفاوت ویزای دیداری معمولی و ویزای بیزینس کشور کانادا

    تفاوت ویزای بیزینس و ویزای دیداری معمولی در این است که با داشتن ویزای دیداری میتوانید برای دیدار از فامیل، دوستان یا اماکن دیدنی سفر کنید و نیاز به دعوتنامه دارید ولی در بیزینس ویزای کانادا در واقع ویزا برای دیدار از صنایع و بخش تجاری صادر می شود و نیاز به دعوتنامه اجباری نیست. بازدید کنندگان کسب و کار معمولا در کانادا چند روز یا چند هفته اقامت دارند، اما می توانند تا شش ماه باقی بمانند.

    بیزنس ویزای کانادا برای گرفتن اقامت و مهاجرت به کانادا، کاربردی ندارد .

parallax background

بیزینس ویزای کانادا در چه صورتی صادر می شود ؟

  • .برای ملاقات و مذاکره با شرکت های کانادایی که در کشور شخص متقاضی فعالیت میکنند یا مایلند درآنجا فعال شوند
  • برای بازدید از سایتها و کارخانه ها
  • .برای گذراندن دوره های کوتاه آموزشی ارائه شده توسط شرکتهای کانادایی و به دعوت آنها که معمولا در زمینه های زیر برگزار میگردد
  • سایر فعالیتهای بیزینسی مرتبط

اطلاعات به روز از قوانین مهاجرتی استرالیا را در در کانال تلگرام ما ببینید و سوالات خود را با ما در میان بگذارید

عضو شوید