ویزای کار استرالیا

مهاجرت به استرالیا از طریق ویزای مهارت و تخصص کاری

ویزای کار استرالیا به افرادی تعلق می گیرد که قصد دارند از طریق یک تخصص و مهارت کاری به استرالیا مهاجرت کنند. مهاجرت از طریق مهارت (General Skilled Migration) بزرگترین بخش منفرد برنامه مهاجرت به استرالیا را تشکیل می دهد البته برخی افراد نیز ویزای سرمایه گذاری را ترجیح می دهند که شرایط بهتری برای مهاجرت دارد.

شرایط متقاضیان مهاجرت با مهارت و اخذ ویزای کار استرالیا:

سن زیر ۴۵ سال

توانایی در زبان انگلیسی

اگر دو شرط فوق را دارا هستید می توانید با تکمیل فرم ارزیابی ، امتیاز خود را برای دریافت ویزای کار و مهارت استرالیا بسنجید. ویزا کار استرالیا اغلب بر اساس امتیاز صادر می شود.

انواع ویزای کار و مهارت استرالیا

متقاضی برای دریافت ویزای کار استرالیا شماره 189باید بدون امتیازات اسپانسری بتواند حداقل 65 امتیاز دریافت کند. افرادی که موفق به دریافت این ویزای کار استرالیا و سپس

مهاجرت به استرالیا بصورت دائم می‌شوند می‌توانند به همراه همسر و فرزندان خود

  • بدون هیچ قید و شرطی در هر نقطه از استرالیا زندگی کنند
  • در مراکز فنی، دانشگاه‌ها و مدارس استرالیا تحصیل نمایند
  • از بیمه‌ی خدمات درمانی و دارویی استفاده نمایند
  • اسپانسر دیگر اعضای خانواده‌ی خود شوند
  • در هر نقطه از استرالیا مشغول به کار شوند
متقاضی دریافت این ویزای کار استرالیا باید حداقل 60 امتیاز دریافت کنند تا بتوانند با 5 امتیاز اسپانسر ایالتی به حداقل امتیاز 65 برسند. افرادی که موفق به دریافت ویزای کار استرالیا و اقامت دائم با ویزای 190 می‌شوند می‌توانند به همراه همسر و فرزندان خود بدون هیچ قید و شرطی در هر نقطه از استرالیا زندگی کنند.
  • در مراکز فنی، دانشگاه‌ها و مدارس استرالیا تحصیل نمایند
  • از بیمه‌ی خدمات درمانی و دارویی استفاده نمایند
  • اسپانسر دیگر اعضای خانواده‌ی خود شوند
متقاضی برای دریافت ویزای کار استرالیا 489 باید حداقل 55 امتیاز کسب کند تا بتواند با ۱۰ امتیاز اسپانسری مناطق خاص و یا اقوام ساکن در مناطق خاص استرالیا به حداقل امتیاز 65 برسد. این نوع ویزای کار استرالیا یک ویزای موقت با قید و شرط می‌باشد به این‌صورت که به متقاضی این اجازه را می‌دهد ۴ سال در استرالیا زندگی کند. دارندگان این ویزا از امکانات اقامت موقت مانند تحصیل رایگان در استرالیا و بیمه‌ی خدمات درمانی برخوردار نیستند. مهمترین ویژگی این نوع ویزا برای دارندگان آن اینست که بعد از دو سال زندگی در مناطق تعیین شده که یکسال آن را به صورت تمام وقت به کار مشغول باشند ، میتوانند درخواست مستقیم اقامت دائم استرالیا را ارائه کنند .
ویزای اقامت موقت کلاس ۴۷۶ مخصوص فارغ‌التحصیلان دانشگاه امیرکبیر و دانشگاه تهران می‌باشد و به متقاضی این اجازه را می‌دهد که ۱۸ ماه در استرالیا زندگی کنند. شرایط اخذ ویزای کار استرالیا شماره 476 به شرح زیر است:
  • متقاضی باید زیر ۳۱ سال سن داشته باشد
  • فارغ‌التحصیل رشته‌ی مهندسی باشد
  • حداقل نمره‌ی آیلتس اورال ۶ داشته باشد
  • بیشتر از دو سال از فارغ‌التحصیلی نگذشته باشد
موارد امتیازآورامتیاز

مدارک تحصیلی

مدارک ارزیابی شده معادل دکترای استرالیا۲۰
مدارک ارزیابی شده معادل لیسانس استرالیا۱۵
مدارک ارزیابی شده معادل فوق دیپلم استرالیا۱۰
مدارک پایان دوره ارزیابی‌شده مرتبط با تخصص۱۰

تحصیل در استرالیا

تحصیل در مناطق کم‌جمعیت استرالیا۵
تحصیل حداقل در یک مقطع تحصیلی در استرالیا (دیپلم یا مدرک تجاری) از مؤسسات تحصیلی استرالیا۵

تسلط به یکی از زبان‌های خاص

امتیاز برای زبان فارسی یا زبان‌های دیگر۵

تسلط به زبان انگلیسی

قابل قبول۰
خوب۱۰
عالی۲۰

صلاحیت تحصیلات تخصصی

مدرک کارشناسی ارشد پژوهش محور یا دکترا از مؤسسات تحصیلی استرالیا؛ حداقل شامل ۲ سال آکادمیک۵

اسپانسر

امتیاز داشتن اسپانسر ایالتی یا فامیلی (میزان دقیق امتیاز به نوع ویزا بستگی دارد)۵ یا ۱۰
موارد امتیازآورامتیاز

سن

۱۸ تا ۲۴ سال تمام۲۵
۲۵ تا ۳۲ سال تمام۳۰
۳۳ تا ۳۹ سال تمام۲۵
۴۰ تا ۴۴ سال تمام۱۵

سابقه کاری مرتبط در استرالیا در ۱۰ سال گذشته

کمتر از یک سال۰
۱ تا ۲ سال۵
۳ تا ۴ سال۱۰
۵ تا ۷ سال۱۵
۸ تا ۱۰ سال۲۰

سابقه کاری مرتبط در خارج از استرالیا در ۱۰ سال گذشته

کمتر از ۳ سال۰
۳ تا ۴ سال۵
۵ تا ۷ سال۱۰
۸ تا ۱۰ سال۱۵

همسر

امتیاز همسر۵

آزمون

قابل قبول

خوب

عالی

IELTS

حداقل نمره ۶ در هر 4 مهارتحداقل نمره ۷ در هر 4 مهارتحداقل نمره ۸ در هر کدام از این چهار مهارت

OET

نمره B در هر چهار بخش آزمون OETحداقل نمره B در هر 4 بخش آزمون OETنمره A در هر کدام از چهار  بخش آزمون OET

TOEFL

حداقل نمره ۱۲ مهارت شنیداری، ۱۳ مهارت خواندن، ۲۱ مهارت نوشتاری، ۱۸ مهارت گفتاریحداقل نمره ۲۴ مهارت شنیداری، ۲۴ مهارت خواندن، ۲۷ مهارت نوشتاری، ۲۳ مهارت گفتاریحداقل نمره ۲۸ مهارت شنیداری، ۲۹ مهارت خواندن، ۳۰ مهارت نوشتاری، ۲۶ مهارت گفتاری

PTE

حداقل نمره ۵۰ در هر یک از چهار مهارتحداقل نمره ۶۵ در هر چهار مهارتحداقل نمره ۷۹ در هر چهار مهارت

CAE

حداقل نمره ۱۶۹ در هر یک از چهار مهارت آزمونحداقل نمره ۱۸۵ در هر یک از چهار مهارت آزمونحداقل نمره ۲۰۰ در همه چهار مهارت آزمون