ویزای کار استرالیا

مهاجرت به استرالیا از طریق ویزای مهارت و تخصص کاری

ویزای کار استرالیا به افرادی تعلق می گیرد که قصد دارند از طریق یک تخصص و مهارت کاری به استرالیا مهاجرت کنند. مهاجرت از طریق مهارت (General Skilled Migration) بزرگترین بخش منفرد برنامه مهاجرت به استرالیا را تشکیل می دهد البته برخی افراد نیز ویزای سرمایه گذاری را ترجیح می دهند که شرایط بهتری برای مهاجرت دارد.

شرایط متقاضیان مهاجرت با مهارت و اخذ ویزای کار استرالیا:

سن زیر ۴۵ سال

توانایی در زبان انگلیسی

اگر دو شرط فوق را دارا هستید می توانید با تکمیل فرم ارزیابی با توجه به لیست مشاغل مورد نیاز استرالیا، امتیاز خود را برای دریافت ویزای کار و مهارت استرالیا بسنجید. ویزا کار استرالیا اغلب بر اساس امتیاز صادر می شود.

انواع ویزای کار استرالیا

متقاضی برای دریافت ویزای کار استرالیا شماره 189باید بدون امتیازات اسپانسری بتواند حداقل 65 امتیاز دریافت کند. افرادی که موفق به دریافت این ویزای کار استرالیا و سپس

مهاجرت به استرالیا بصورت دائم می‌شوند می‌توانند به همراه همسر و فرزندان خود

  • بدون هیچ قید و شرطی در هر نقطه از استرالیا زندگی کنند
  • در مراکز فنی، دانشگاه‌ها و مدارس استرالیا تحصیل نمایند
  • از بیمه‌ی خدمات درمانی و دارویی استفاده نمایند
  • اسپانسر دیگر اعضای خانواده‌ی خود شوند
  • در هر نقطه از استرالیا مشغول به کار شوند
متقاضی دریافت این ویزای کار استرالیا باید حداقل 60 امتیاز دریافت کنند تا بتوانند با 5 امتیاز اسپانسر ایالتی به حداقل امتیاز 65 برسند. افرادی که موفق به دریافت ویزای کار استرالیا و اقامت دائم با ویزای 190 می‌شوند می‌توانند به همراه همسر و فرزندان خود بدون هیچ قید و شرطی در هر نقطه از استرالیا زندگی کنند.
  • در مراکز فنی، دانشگاه‌ها و مدارس استرالیا تحصیل نمایند
  • از بیمه‌ی خدمات درمانی و دارویی استفاده نمایند
  • اسپانسر دیگر اعضای خانواده‌ی خود شوند
یکی از جدیدترین ویزاهای استرالیا که در نوامبر سال 2019 شرایط آن به اداره مهاجرت ابلاغ شده است، ویزای 491 است. با اخذ این ویزای مهارت استرالیا، قادر خواهید بود به همراه خانواده‌ تا 5 سال در مناطق کم جمعیت به زندگی، کار و تحصیل بپردازید. دارندگان ویزای ۴۹۱ استرالیا پس از سه سال واجد شرایط درخواست ویزای اقامت دائم هستند و پس از آن در صورت داشتن شرایط اولیه می توانند موفق به دریافت شهروندی استرالیا شوند. برخلاف آنکه شرایط اخذ ویزا 491 آسانتر از ویزاهای دیگر است اما پیچیدگی های خاص خود را دارد. در این ویزا اگر شرایطی مانند کار در ایالت اسپانسر شده را رعایت نکنید فرصت اقامت دائم استرالیا را به راحتی از دست خواهید داد. برای اخذ ویزا 491 داشتن شروط زیر الزامی ست:
  • سن کمتر از ۴۵ سال
  • کسب حداقل نمره آیلتس ۶ در همه مهارت ها
  • کسب حداقل ۶۵ امتیاز با توجه به جدول امتیاز بندی جدید
  • داشتن اسپانسرشیپ (خانواده یا ایالتی در استرالیا)
  • داشتن گواهی ارزیابی مثبت شغلی (Positive Skill Assesment) از سازمان ارزیابی مربوطه
  • دادن تعهد برای زندگی و کار در مناطق کم جمعیت استرالیا
ویزای اقامت موقت کلاس ۴۷۶ مخصوص فارغ‌التحصیلان دانشگاه امیرکبیر و دانشگاه تهران می‌باشد و به متقاضی این اجازه را می‌دهد که ۱۸ ماه در استرالیا زندگی کنند. شرایط اخذ ویزای کار استرالیا شماره 476 به شرح زیر است:
  • متقاضی باید زیر ۳۱ سال سن داشته باشد
  • فارغ‌التحصیل رشته‌ی مهندسی باشد
  • حداقل نمره‌ی آیلتس اورال ۶ داشته باشد
  • بیشتر از دو سال از فارغ‌التحصیلی نگذشته باشد
موارد امتیازآورامتیاز

مدارک تحصیلی

مدارک ارزیابی شده معادل دکترای استرالیا۲۰
مدارک ارزیابی شده معادل لیسانس استرالیا۱۵
مدارک ارزیابی شده معادل فوق دیپلم استرالیا۱۰
مدارک پایان دوره ارزیابی‌شده مرتبط با تخصص۱۰

تحصیل در استرالیا

تحصیل در مناطق کم‌جمعیت استرالیا۵
تحصیل حداقل در یک مقطع تحصیلی در استرالیا (دیپلم یا مدرک تجاری) از مؤسسات تحصیلی استرالیا۵

تسلط به یکی از زبان‌های خاص

امتیاز برای زبان فارسی یا زبان‌های دیگر۵

تسلط به زبان انگلیسی

قابل قبول۰
خوب۱۰
عالی۲۰

صلاحیت تحصیلات تخصصی

مدرک کارشناسی ارشد پژوهش محور یا دکترا از مؤسسات تحصیلی استرالیا؛ حداقل شامل ۲ سال آکادمیک۵

اسپانسر

امتیاز داشتن اسپانسر ایالتی یا فامیلی (میزان دقیق امتیاز به نوع ویزا بستگی دارد)۵ یا ۱۰
موارد امتیازآورامتیاز

سن

۱۸ تا ۲۴ سال تمام۲۵
۲۵ تا ۳۲ سال تمام۳۰
۳۳ تا ۳۹ سال تمام۲۵
۴۰ تا ۴۴ سال تمام۱۵

سابقه کاری مرتبط در استرالیا در ۱۰ سال گذشته

کمتر از یک سال۰
۱ تا ۲ سال۵
۳ تا ۴ سال۱۰
۵ تا ۷ سال۱۵
۸ تا ۱۰ سال۲۰

سابقه کاری مرتبط در خارج از استرالیا در ۱۰ سال گذشته

کمتر از ۳ سال۰
۳ تا ۴ سال۵
۵ تا ۷ سال۱۰
۸ تا ۱۰ سال۱۵

همسر

امتیاز همسر۵

آزمون

قابل قبول

خوب

عالی

IELTS

حداقل نمره ۶ در هر 4 مهارتحداقل نمره ۷ در هر 4 مهارتحداقل نمره ۸ در هر کدام از این چهار مهارت

OET

نمره B در هر چهار بخش آزمون OETحداقل نمره B در هر 4 بخش آزمون OETنمره A در هر کدام از چهار  بخش آزمون OET

TOEFL

حداقل نمره ۱۲ مهارت شنیداری، ۱۳ مهارت خواندن، ۲۱ مهارت نوشتاری، ۱۸ مهارت گفتاریحداقل نمره ۲۴ مهارت شنیداری، ۲۴ مهارت خواندن، ۲۷ مهارت نوشتاری، ۲۳ مهارت گفتاریحداقل نمره ۲۸ مهارت شنیداری، ۲۹ مهارت خواندن، ۳۰ مهارت نوشتاری، ۲۶ مهارت گفتاری

PTE

حداقل نمره ۵۰ در هر یک از چهار مهارتحداقل نمره ۶۵ در هر چهار مهارتحداقل نمره ۷۹ در هر چهار مهارت

CAE

حداقل نمره ۱۶۹ در هر یک از چهار مهارت آزمونحداقل نمره ۱۸۵ در هر یک از چهار مهارت آزمونحداقل نمره ۲۰۰ در همه چهار مهارت آزمون
اکتبر 9, 2019
ویزاهای پرطرفدار استرالیا

ویزاهای پرطرفدار استرالیا

4 ویزای پر طرفدار استرالیا برای مهاجرت استرالیا کشوری مهاجر پذیر است و در طول […]
سپتامبر 23, 2019
کار برای ایرانیان در استرالیا

کار در استرالیا برای ایرانیان

شرایط کار برای ایرانیان در استرالیا چگونه است؟ شرایط کار در استرالیا برای ایرانیانی که […]
آگوست 10, 2019
موفق ترین مشاغل در استرالیا

موفق ترین مشاغل در استرالیا

موفق ترین مشاغل در کشور استرالیا کسب اطلاعات درباره موفق ترین مشاغل کشور استرالیا و […]
ژوئن 10, 2019
ویزای 190 استرالیا

ویزای 190 استرالیا

ویزای 190 استرالیا برای اقامت دائم ویزای 190 یکی از انواع ویزای کار استرالیا برای […]

اطلاعات به روز از قوانین مهاجرتی استرالیا را در در کانال تلگرام ما ببینید و سوالات خود را با ما در میان بگذارید

عضو شوید