ویزای اسپانسرشیپ استرالیا

ویزای اسپانسرشیپ

ویزا اسپانسرشیپ استرالیا برای اقامت موقت و دائم

 

ویزا اسپانسرشیپ یک روش مهاجرت به استرالیا است که به صورت موقت و دائم برای تامین نیروی کار استرالیا صادر می شود. با توجه به کمبود نیروی کار در استرالیا، کارفرمایانی که نیاز به نیروی کار متخصص دارند، می توانند متقاضیان را حمایت کنند و آنها را برای انجام امور مهاجرت و اخذ ویزا موقت به اداره مهاجرت استرالیا معرفی کنند.

دولت استرالیا از سال 2012 قوانین متعددی را برای اداره مهاجرت در نظر گرفته است تا با دقت بیشتری پرونده متقاضیان ویزای اسپانسرشیپ استرالیا را بررسی کنند و این ویزا را فقط و فقط برای افرادی صادر کنند که تخصص بالا و یا منحصر به فردی در زمینه کاری خود دارند و در واقع هدفمند تر از گذشته ورود افراد متخصص به استرالیا را، دنبال می کنند. در حالت کلی، دانش تخصصی و تجربه کافی و همچنین سطح بالای زبان انگلیسی، ضامن پذیرش درخواست ویزای کارفرما با توجه به نوع ویزای درخواستی محسوب می شود.

ویزا اسپانسرشیپ استرالیا به دودسته تقسیم می‌شود: ویزا اسپانسرشیپ کارفرما استرالیا و ویزای مهارتی استرالیا با اسپانسر ایالتی.

مهم ترین آپدیت های ویزای اسپانسرشیپ ایالتی استرالیا 2023

  • چنانچه فرد دارای ویزای اسپانسرشیپ، بخواهد کارفرمای خود را عوض کند ابتدا باید یک اسپانسر جدید انتخاب کند و نسبت به درخواست ویزای جدید اقدام کند زیرا متقاضی مجاز نیست بیشتر از ۲۸ روز در استرالیا، بیکار اقامت کند و در این مدت نیز باید نسبت به اخذ ویزای بریج در استرالیا اقدام کند. در غیر این صورت ویزای او باطل شده و باید در اولین فرصت استرالیا را ترک کند
  • نوع اقامت موقت ویزای کارفرما استرالیا برای متخصصان بین 3 ماه تا 4 سال است که در این زمان باید توسط یک اسپانسر استخدام شوند و اگر اسپانسر پیشنهاد یک سمت دائمی در کسب و کار خود را به متخصص بدهد، متقاضی می تواند ویزای موقت خود را به ویزای دائمی تبدیل کند.
    ویزای اسپانسرشیپ استرالیا شامل دو قسمت ویزای اسپانسرشیپ کارفرما و ویزای اسپانسرشیپ ایالتی می شود

شرایط ویزا اسپانسرشیپ استرالیا

ویزای اسپانسرشیپ استرالیا دارای 2 بخش است بخش اول این ویزا شامل تقاضای کارفرما برای تأیید سمت کاری فرد مورد نظر و بخش دوم شامل درخواست فرد متقاضی ویزاست. با طی این روند در صورتی که متقاضی ویزا، شرایط لازم را داشته باشد این درخواست تایید و ویزای اسپانسر کارفرما صادر می شود. با توجه به اینکه هر کدام از انواع ویزای اسپانسرشیپ استرالیا شرایط مختص خود را دارند، در اینجا می توانید برخی از شرایط و ویژگی های مشترک انواع ویزا حمایت کارفرما را بینید:

  • برای پذیرش توسط اسپانسر مناسب و کسب شغل ایده آل باید از تخصص و تجربه کافی و همچنین دانش بالای زبان انگلیسی برخوردار باشید.
  • افراد دارای ویزای اسپانسرشیپ استرالیا که به مدت ۲ سال توسط کارفرمای خود اسپانسر شوند و شغل آنها تمام وقت باشد، می توانند درخواست تبدیل این نوع ویزا به ویزای اقامت دائم کنند
  • اداره مهاجرت در کشور استرالیا درخواست تبدیل ویزای موقت به اقامت دائم افراد دارای ویزای اسپانسرشیپ را با سرعت بیشتری بررسی می کند.

انواع ویزای اسپانسرشیپ کارفرما استرالیا

یکی از انواع ویزا اسپانسرشیپ استرالیا، ویزای 186 است. این ویزا برای افراد متخصصی صادر می شود که توسط کارفرمای مورد تایید اداره مهاجرت، اسپانسر شده‌اند. برای اخذ این نوع ویزای استرالیا می‌توانید به یکی از روش‌های توافق کاری مخصوص کارفرمایان خاص، تبدیل اقامت موقت استرالیا و یا ورود مستقیم به استرالیا اقدام کنید.

در همه‌ی این روش‌ها اول باید کارفرما فرد مورد نظرش را طی یک درخواست شغلی معرفی کرده و بعد از تأیید دولت استرالیا، فرد می‌تواند برای اخذ ویزا اقدام کند. در روش توافق کاری مخصوص کارفرمایان خاص، کسانی که ویزای ۴۵۷ یا ۴۸۲ داشته و مدت دو الی سه سال از ویزای آن‌ها می‌گذرد؛ با رضایت کارفرما، احراز شرایط توسط او و سپس درخواست کارفرما می‌توانند ویزای موقت خود را به ویزای ۱۸۶ تبدیل کنند.

روش ورود مستقیم به استرالیا با دریافت ویزای ۱۸۶ نیز به این صورت است که اگر کارفرمای استرالیایی درخواست کار ارسال کرده و مراحل احراز شرایط را انجام دهد، شخص موردنظر می‌تواند مستقیماً اقامت دائم  استرالیا را دریافت کند. هزینه‌ی ویزای ۱۸۶ استرالیا برای متقاضی اصلی پرونده ۴۱۱۵ دلار استرالیا بوده که باید به اداره مهاجرت این کشور پرداخت کند. مدت‌زمان اخذ ویزای ۱۸۶ استرالیا حدوداً بین ۸ الی ۱۲ ماه است.

شرایط اخذ ویزا 186 استرالیا:

  • شخص متقاضی در زمان درخواست ویزا باید تمامی شرایط و مهارت‌های مورد نیاز را داشته باشد.
  • شخص متقاضی باید از طرف یک کارفرمای استرالیایی برای شغلی انتخاب شود.
  • متقاضی هنگام درخواست ویزا باید تسلط کافی به زبان انگلیسی داشته باشد.
  • متقاضی باید کمتر از 45 سال سن داشته باشد.

مزایای ویزای ۱۸۶ استرالیا

مزایای ویزای ۱۸۶ استرالیا برای متقاضی اصلی و هر عضوی از خانواده‌اش که این ویزا را دریافت کند، عبارت‌اند از:

  • دریافت اقامت دائم استرالیا
  • امکان تحصیل و داشتن کار تمام‌وقت در استرالیا
  • امکان استفاده از Medicare (خدمات بهداشتی و درمانی عمومی در استرالیا)
  • رفت‌وآمد به استرالیا بدون نیاز به ویزای بازگشت به مدت ۵ سال.
  • امکان درخواست برای اخذ شهروندی در صورت واجد شرایط بودن.
  • امکان اسپانسر شدن برای اقوام واجد شرایط.

اطلاعات بیشتر در زمینه ویزای 186 استرالیا را در وبسایت مطالعه کنید.

ویزای ۱۸۷ استرالیا یک ویزای اقامت دائم بود که امکان کار و زندگی در این کشور را برای متقاضیان و خانواده‌ی آن‌ها، فراهم می‌کرد. ولی از تاریخ ۱۶ نوامبر ۲۰۱۹ امکان اقدام و ثبت درخواست جدید برای این ویزا وجود ندارد و ویزای ۴۹۴ استرالیا جایگزین این ویزا شده است. همان‌طور که بیان کردیم ویزای ۱۸۷ یک ویزای اقامت دائم بود؛ درحالی‌که ویزای جایگزین آن به‌صورت مستقیم به دریافت اقامت دائم استرالیا منتهی نمی‌شود. اگرچه متقاضیان مهاجرت به استرالیا با دریافت ویزای ۴۹۴ ممکن است واجد شرایط درخواست برای اخذ ویزای دائم ۱۹۱ استرالیا شوند.

شرایط ویزای ۴۹۴ استرالیا

افراد متخصصی که زمینه‌ی شغلی و مهارت آن‌ها، در بین لیست مشاغل منطقه‌ای استرالیا وجود دارد، درصورتی‌که توسط کارفرمای واجد شرایط در استرالیا انتخاب شوند، می‌توانند برای دریافت ویزای ۴۹۴، اقدام کنند. شرایط دریافت ویزای ۴۹۴ استرالیا عبارت‌اند از:

  • محدوده سنی کمتر از ۴۵ و بیشتر از ۱۸ سال
  • داشتن حداقل نمره در آزمون زبان انگلیسی بین‌المللی (مثل آیلتس، تافل و …)
  • داشتن مهارت و سابقه کاری مرتبط با مدرک تحصیلی
  • داشتن نتیجه‌ی مثبت ارزیابی مهارتی در شغل موردنظر
  • متقاضیان باید توسط کارفرمایی که صاحب یک بیزینس قانونی در استرالیا است، انتخاب شوند.

ویزای مهارتی استرالیا با اسپانسر ایالتی

اگر قصد مهاجرت به استرالیا را دارید بی شک نام ویزای مهارت استرالیا به گوشتان خورده است. ویزای مهارتی استرالیا با اسپانسر ایالتی از زیرمجموعه‌های ویزای مهارت استرالیا محسوب می‌شود. ویزای مهارتی استرالیا با اسپانسر ایالتی خود شامل دو ویزای ۴۹۱ استرالیا و همچنین ویزای ۱۹۰ استرالیا می‌شود. ویزای ۴۹۱ استرالیا یک ویزای تخصصی با اسپانسر فامیلی ویا مناطق کم‌جمعیت بوده و ویزای ۱۹۰ یک ویزای اقامت دائم است. در ادامه با ویژگی‌های هریک از این دو ویزای مهارتی استرالیا با اسپانسر ایالتی بیشتر آشنا خواهیم شد.

انواع ویزای اسپانسرشیپ ایالتی استرالیا:

ویزای ۱۹۰ یکی از انواع ویزای مهارتی استرالیا با اسپانسر ایالتی است که می‌تواند به دریافت اقامت دائم این کشور برای متقاضی اصلی و خانواده‌اش منتهی شود. یکی از اصلی‌ترین شرایط اخذ این ویزا، ثبت‌نام در سیستم امتیازبندی استرالیا و کسب نمره موردنیاز است. دریافت ویزای ۱۹۰ استرالیا به شما اجازه می‌دهد در این کشور به تحصیل، کار و زندگی پرداخته و از مزایای دیگری هم بهره‌مند شوید. هزینه‌ی ویزای ۱۹۰ استرالیا برای متقاضی اصلی ۴۱۱۵ دلار استرالیا بوده که باید به اداره مهاجرت این کشور پرداخت شود. توجه داشته باشید که به‌ازای هر یک از اعضای خانواده‌ی متقاضی که به‌عنوان همراهان او هستند، هزینه جداگانه‌ای دریافت می‏شود. ناگفته نماند که این مبالغ، هزینه‏های دیگری همچون آزمایش‏های پزشکی و هزینه ارزیابی مهارت را در بر نمی‌گیرد.

شرایط اخذ ویزا  استرالیا:

  • شخص متقاضی باید دارای شغل مرتبط با تحصیلات خود باشد.
  • شخص متقاضی باید از طرف یکی از ایالت‌های استرالیا انتخاب شده باشد.
  • شخص متقاضی باید سوابق شغلی‌ خود را برای ارزیابی به سازمان های مربوطه اراجاع دهد.
  • شخص متقاضی باید برای درخواست ویزا از طرف اداره مهاجرت به کشور استرالیا دعوت شده باشد.
  • شخص متقاضی حداقل 65 امتیاز از فرم ارزیابی را کسب کند البته با داشتن اسپانسر ایالتی 5 امتیاز از این 65 امتیاز تامین می‌ شود.
  • شخص متقاضی باید هنگام درخواست ویزا تسلط کافی به زبان انگلیسی داشته باشد.

مزایای ویزای ۱۹۰ استرالیا

مزایای ویزای ۱۹۰ استرالیا عبارت‌اند از:

  • دریافت اقامت دائم استرالیا و اجازه تحصیل، کار و زندگی در این کشور
  • تعهد به اینکه تا مدت‌زمان معین درهمان ایالت یا منطقه‌‏ای که اسپانسر شما شده زندگی کنید.
  • امکان استفاده از مزایای Medicare، (بیمه درمانی عمومی استرالیا).
  • امکان اسپانسر شدن برای اعضای خانواده خود.
  • امکان رفت‌وآمد نامحدود به استرالیا به مدت ۵ سال.
  • امکان درخواست برای کسب تابعیت استرالیا در صورت واجد شرایط بودن.
  • شخص متقاضی باید کمتر از 45 سال سن داشته باشد.

ویزای 190 استرالیا به طور کامل در سایت ما شرح داده شده است.

یکی دیگر از انواع ویزای مهارتی استرالیا با اسپانسر ایالتی، ویزای ۴۹۱ استرالیا است. از مهم‌ترین شرایط مهاجرت به استرالیا با ویزای ۴۹۱، ثبت‌نام در سیستم امتیازبندی این کشور و کسب حداقل امتیاز قابل‌قبول است. به‌علاوه، متقاضیان برای دریافت این ویزا باید توسط اسپانسر خانوادگی یا یکی از مناطق کم جمعیت تعیین‌شده اقدام کرده و متعهد شوند که تا آخر مدت‌زمان اعتبار ویزا، در آن منطقه یا ایالت زندگی کنند. شایان‌ذکر است که بنا بر قانون استرالیا، دارندگان ویزای ۴۹۱ می‌توانند در دیگر مناطق یا ایالات مورد تأیید دولت جابه‌جا شوند. متقاضیان دریافت این ویزا باید در یکی از مشاغل موجود در لیست مشاغل موردنیاز مناطق کم‌جمعیت استرالیا سابقه کار و مهارت داشته باشند. این لیست با درنظرگرفتن نیازهای بازار کار این مناطق، هرسال توسط دولت به‌روزرسانی می‌شود. شما می‌توانید با دریافت مشاوره ویزای ۴۹۱ استرالیا از کارشناسان گروه وکلای مهاجرت پاسارگاد، اطلاعات جامعی درمورد جدیدترین قوانین این حوزه کسب کنید.

شرایط اخذ ویزا 491 استرالیا:

  • سن کمتر از ۴۵ سال
  • کسب حداقل نمره آیلتس ۶ در همه مهارت ها
  • کسب حداقل ۶۵ امتیاز با توجه به جدول امتیاز بندی جدید
  • داشتن اسپانسرشیپ (خانواده یا ایالتی در استرالیا)
  • داشتن گواهی ارزیابی مثبت شغلی (Positive Skill Assesment) از سازمان ارزیابی مربوطه
  • دادن تعهد برای زندگی و کار در مناطق کم جمعیت استرالیا

اگر می خواهید درباره ویزای 491 استرالیا بیشتر بدانید، گروه وکلای پاسارگاد پاسخگوی سوالات شماست.

چطور برای ویزای اسپانسرشیپ استرالیا اقدام کنیم؟

دریافت ویزای اسپانسرشیپ استرالیا یک پروسه کاملا تخصصی ست که به صورت انلاین انجام می‌شود. چنانچه از جزئی ترین قوانین این ویزا سرپیچی عمد و یا غیر عمد داشته باشید ممکن است درخواست شما رد شود. بنابراین پیشنهاد می کنیم برای اینکه درخواست ویزای اسپانسرشیپ شما به راحتی پذیرفته شود حتما با مشاورین رسمی و ثبت شده در سازمان MARA که تنها مرجع مورد تایید اداره مهاجرت کشور استرالیا هستند، مشورت کنید. گروه وکلای مهاجرتی پاسارگاد مایگریشن و همچنین نیما کاظمی وکیل رسمی مهاجرت به نیوزیلند با شماره پروانه وکالت 201700466 و عضو رسمی سازمان های MARA، IAA و MIA در کشورهای استرالیا و نیوزیلند در پروسه دریافت ویزا اسپانسرشیپ در کنار شماست. همچنین  تاکید می کنیم برای مهاجرت به استرالیا بدون مدرک زبان، این نوع ویزا به هیچ وجه پیشنهاد نمی شود.

ویزای اسپانسرشیپ استرالیا

سوالات متداول درباره ویزای اسپانسرشیپ استرالیا

1.آیا پس از دریافت ویزای اسپانسرشیپ امکان تغییر کارفرما وجود دارد؟
اگر فرد داری ویزای اسپانسرشیپ تقاضای درخواست تغییر کارفرمای خود را داشته باشد، در ابتدا باید یک اسپانسر جدید انتخاب کند و مجدد برای دریافت ویزای جدید درخواست بدهد. در نظر داشته باشید فرد متقاضی کجاز نیست بیشتر از 28 روز در استرالیا بیکار بماند.
2.ویزای اسپانسرشیپ استرالیا چیست؟
ویزای اسپانسرشیپ استرالیا فقط برای افرادی که تخصص یا مهارت بالایی در حوزه کاری خود دارند صادر می شود. علاوه بر دانش و تخصص بالای فرد، تسلط بر زبان انگلیسی در دریافت این ویزا تاثیر دارد. ویزای اسپانسرشیپ استرالیا به دو دسته تقسیم می شود: ویزا اسپانسرشیپ کارفرما استرالیا و ویزای مهارتی استرالیا با اسپانسر ایالتی.
3.شرایط دریافت ویزای 186 چگونه است؟
ویزای 186 استرالیا به عنوان یکی از زیرمجموعه های ویزای اسپانسرشیپ شناخته می شود. زمانی که فرد متقاضی درخواست دریافت این ویزا را می دهد باید تمام شرایط و مهارت های کافی را داشته باشد. برای دریافت این ویزا، فرد متقاضی باید توسط یک کارفرمای خارجی انتخاب شود. در ضمن سن فرد متقاضی باید کمتر از 45 بوده و تسلط کافی بر زبان انگلیسی داشته باشد.

4.8/5

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

43 + = 48