ویزای توریستی کانادا

ویزای توریستی برای سفر به کانادا

ویزای توریستی کانادا برای دیدار خانواده و دوستان، گردشگری و بررسی موقعیت های تجاری و بازرگانی صادر می شود. در صورتی که با این نوع ویزای کانادا آشنایی ندارید، گروه مهاجرتی پاسارگاد می تواند در تمام مراحل اخذ ویزای توریستی کانادا کنار شما باشد و اطلاعات کاملی در این زمینه در اختیار شما بگذارد.

گردشگر یا توریست از دید دولت مرکزی کانادا کسی است که تابعیت کشور کانادا را ندارد و به صورت قانونی از کشور کانادا دیدن می کند. هر سال کانادا میزبان بیش از ۳۵ میلیون بازدید کننده است که با ویزای غیر اقامتی وارد این کشور زیبا و بزرگ می شوند.این ویزای موقت را Temporary Resident Visa یا همان TRV نام گذاری کرده اند. برای اخذ ویزا توریستی، چند شرط اولیه ضروری ست که در صورت داشتن این شروط، می تواند برای ویزا توریستی اقدام کنید.

مدت زمان اعتبار ویزای توریستی حداکثر ۵ سال است.

ویزای توریستی، مولتیپل ۵ ساله یا سینگل نام دارد.

اخذ وبزا

مدارک مورد نیاز ویزای توریستی کشور کانادا:‬

  • ارائه پاسپورت معتبر
  • مدارک مالی معتبر که نشان دهنده توان مالی شما باشد
  • دعوتنامه افراد یا سازمانهای موجود در کشور کانادا
  • آماده سازی و تکمیل فرم های مربوط به اخذ ویزا
  • پرداخت هزینه های قانونی مربوط به اخذ ویزای توریستی کشور کانادا
  • انجام انگشت نگاری در سفارت کانادا که این موضوع در تهران به دلیل عدم وجود این خدمت در سفارت این کشور وجود ندارد
    check-mark
    ممکن است موارد ذیل برای ویزای توریستی کانادا از شما درخواست شود:
    • انجام آزمایش های پزشکی مورد نیاز
    • ارائه دعوتنامه از افراد ساکن در کشور کانادا
    • مدارکی که نشان دهد شما به کشور خود باز خواهید گشت. ( در صورت نیاز)
    • ارائه ای کامل از سوابق شغلی اعم از نامه های اشتغال به کار و فیش های حقوقی معتبر و مرخصی
    • ارائه ای از مدارک ویزای های شما در سفر به کشورهای قبل از کانادا
    • ارائه کامل و معتبر از اسناد دارایی های شما
    زمان صدور ویزای توریستی کانادا بعد از درخواست
    حداکثر زمان صدور ویزا بعد از درخواست آن برای افراد عادی 100 روز می باشد و برای مشتریان گروه مهاجرتی پاسارگاد این عدد بسیار کم و کوتاه است.

    ورود و خروج به کشور کانادا با ویزای توریستی کانادا‭ ‬

    قانون کانادا اعلام می کند که بیشترین زمانی که شما به عنوان یک توریست و گردشگر در کشور کانادا بمانید 6 ماه است و این موضوع موید این نمی باشد که شما با اخذ این ویزا می توانید به خاک این کشور وارد شوید و اقامت کانادا بگیرید. در ضمن تنها مرجعی که می تواند این موضوع را تشخیص دهد نیروی مخصوص اداره مهاجرت این کشور یا همان آفیسر اداره مهاجرت است.

    حضور افراد با ویزای گردشگری کانادا موقت خواهد بود و امکان حضور بیشتر فقط با ارائه دلایل منطقی و درست وجود دارد ولی حتی بدون دلیل مناسب شما از خاک کشور خارج شوید و مجدد وارد کشور کانادا شوید میتوانید 6 ماه دیگر در کشور کانادا مهمان باشید.

    parallax background

    جمع بندی:

    1. شما می توانید بدون محدودیت و به دفعات گوناگون وارد این کشور شوید.

    2. در هر زمان و از هر کدام از مرزهای این کشور امکان ورود را خواهید داشت.

    3. هر بار ورود به خاک کشور کانادا اقامت 6 ماهه را به همراه خواهد داشت.

    4. بعد از گذشت این مدت فقط یک بار برای چند ساعت از کانادا خارج شوید و مجدد برای ورود به این کشور اقدام کنید.

    5. افسر اداره مهاجرت کانادا مهمترین رکن شما برای ورود به این کشور است.

    6. ترجمه درست مدارک بسیار در این مورد پراهمیت است شما می توانید از خدمات ترجمه تخصصی ما بهره مند گردید.