ویزای دانشجویی کانادا

اقامت کانادا با اخذ ویزای دانشجویی

ویزای دانشجویی کانادا برای افرادی صادر می شود که پذیرش تحصیلی از یک موسسه آموزشی معتبر در این کشور را داشته باشند .اگر شما تمام مدارک خود را برای اخذ ویزای دانشجویی کانادا تکمیل کرده باشید، صدور ویزا برای شما حدود 77 روز طول خواهد کشید. البته گروه مهاجرتی پاسارگاد مایگریشن با تسلط به قوانین جدید مهاجرتی و آموزش نحوه تکمیل مدارک به شما در این راه، کمک خواهد کرد. ویزا دانشجویی شما در گام اول بعد از صدور توسط اداره مهاجرت موقت است و شما بعد از ورود به کانادا، ویزا دانشجویی خود را دریافت خواهید کرد. این ویزا همانند مجوز تحصیلی کشور ما در مورد سربازی پسران اتفاق خواهد افتاد و شما تا پایان زمان تحصیل خود می توانید از این ویزای معتبر استفاده کنید. البته بعد از پایان اعتبار، می توانید ویزای خود را تمدید و یا به ویزا کار با شرایط خاص تبدیل کنید.

اگر هدف نهایی شما از دریافت ویزای تحصیلی، اخذ اقامت دائم کاناداست، باید با رعایت اصول و قوانین، درخواستی حساب شده تنظیم و ارائه کنید.

parallax background

شرایط کار در حین تحصیل

برای افرادی که با ویزای دانشجویی کانادا به این کشور وارد شده اند، شرایطی فراهم شده است تا بتوانند همزمان با تحصیل به کار هم مشغول شوند. به طور کلی کار در حین تحصیل با در دست داشتن ویزای تحصیلی کانادا، به دو دسته بندی تقسیم می شود:

  • On campus (کار در محیط دانشگاه)
  • Off campus (کار خارج از محیط دانشگاه)
  • On campus:
  • به طور ساده یعنی شما می توانید در محیط دانشگاه بدون مجوز نسبت به کار در اوقات فراغت خود اقدام کنید.

  • Off campus:
  • نوعی مجوز که به شما اجازه می دهد تا سقف 20 ساعت در هفته خارج از محیط دانشگاه کار کنید.

  • البته با قید یکی از جملات زیر بر روی ویزای شما:
  • May accept employment on or off campus if meeting eligibility criteria as per R186 (f), (v) or (w). Must cease worki
  • ng if no longer meeting these criteria
  • May work 20 hrs. Per week off-campus or full-time during regular breaks if meeting criteria outlined in section186 (v) of IRPR
  • اگر بر ویزای شما عبارت زیر درج شده باشد، به هیچ وجه اجازه کار همزمان با تحصیل در کانادا نخواهید داشت:
  • This permit does not permit the holder to engage in off campus employment in Canada

رد درخواست ویزای تحصیلی کانادا

اگر به هر دلیلی درخواست مهاجرت به کانادا (از هر نوع) رد یا ریجکت شود، ایمیلی رسمی از سوی سفارت کانادا برای شما ارسال خواهد شد و دلایل محکم ریجکت را به تفکیک مشخص می نماید. مهمترین دلایل ریجکت ویزای تحصیلی کانادا به شرح زیر است:

  • منابع مالی شما برای کاور نمودن هزینه‌های شما کافی نمی باشد.
  • کارشناس پرونده شما در خصوص عدم بازگشت شما پس از پایان تحصیلاتتان قانع نشده است.
  • رشته تحصیلی مورد نظر مناسب نیست.
  • داشتن موردهای متناقض در تکمیل نمودن فرم‌های ویزا و یا مشکل در فایل های درخواستی
  • برنامه تحصیلی

البته با وجود گروه مهاجرتی پاسارگاد این موضوع برای شما بدون مشکل انجام خواهد شد.